Вижте трейлър за новия траш филм с METALLICA, MEGADETH, SLAYER и други

21 Март 2019
news page

Метъл феновете по света очакват с нетърпение новия документален филм за американския траш, който излиза на 20 април.

Казва се 'Murder In The Front Row: The San Francisco Bay Area Thrash Metal Story' и в него, режисьорът АДАМ ДУБИН е включил над 50 интервюта с големите играчи в сцената.

Основна роля имат четиримата от METALLICA, трима от SLAYERS, двамата ДЕЙВ от MEGADETH и ЧЪК БИЛИ и АЛЕКС СКОЛНИК от TESTAMENT.

Освен тях, участат още популярни фигури като РОБ ФЛИН от MACHINE HEAD, ЧАРЛИ БЕНАНТЕ от ANTHRAX, МАРК ОСЕГУЕДА от DEATH ANGEL, ДЕЙВ ЛОМБАРДО и други.

Филмът е вдъхновен от един излязъл през 2012 фотоалбума на ХАРАЛД ОЙМОНЕН и БРЕЙЪН ЛЮ, за който режисьорът ДУБИН казва: “Това, което ми хареса много в него е, че не е само за Metallica.

Той документира една невероятно жизнена сцена, в която всички групи са равни и между които има истинско другарство. Онези снимки бяха уловили потта в клубовете, звънтенето в ушите и енергията на младите хора. ХАРАЛД и БРАЙЪН бяха успели да уловят човешката страна на явлението, а и разбраха, че аз ще мога да пренеса това във филм.”

Режисьорът подчертава: “Имаме голямата четворка на метъла, която всъщност трябва да е петорка - заедно с EXODUS. Сигурен съм, че филмът ми ще вдъхнови зрителите да преоткрият приноса на КЪРК ХАМЕТ, който създава EXODUS в Бей Еъриа три години преди METALLICA да се появят на хоризонта

КЪРК е главната движеща сила, която събира групата, направлява музиката и открива дивия певец ПОЛ БАЛОФФ.”

Повече за филма - в официалната му страница във Facebook.

 

Източник: loudersound.com