Спечелете оригинален CD с новия албум на DREAM THEATER - възможност №1

02 Април 2019
news page

Месец след излизането на новия студиен албум на DREAM THEATER, започваме игра, в която можете да спечелите своето оригинално копие от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Общо 10 CD ще бъдат разиграни в следващите дни, като механизмът на играта е много прост. В следващите дни тази седмица - вторник, сряда, четвъртък, петък и събота ще задаваме по един въпрос тук и в официалния фейсбук на радио ТАНГРА МЕГА РОК.

Ще очакваме отговорите ви на office@radiotangra.com, като предварително ще обявяваме и кои поред получени верни отговори ще бъдат възнаградени с по 1 оригиналeн CD с 'Distance Over Time'.

Ето и въпрос №1 - КАК се казва първата песен в новия албум на DREAM THEATER?

а) 'Scene One: Regression'
б) 'Untethered Angel'
в) 'Pull Me Under'

Очакваме вашите отговори на office@radiotangra.com, като възнаградени ще бъдат верните отговори в получения от нас първи email, както и в 14-ия поред. Утре (сряда) в 11:00 ще активираме и втората възможност в играта!

 

Всеки знае, че DREAM THEATER ще свирят в Зала 1 на НДК на 3 юли 2019 и това ще бъде един от най-важните моменти в концертния календар на радиото през цялата тази година.

'Distance Over Time' е техният четиринайсети студиен албум на групата, но и първият, който излиза от новия за нея лейбъл - InsideOutMusic / Sony Music

Прочетете рецензия - от един от НАЙ-големите фенове в България!

Албумът се продава в www.MusicMall.bg;

Билети за концерта ще откриете екслузивно в системата на www.Eventim.bg - ТУК

 
Източник: RadioTangra.com