Оперират МИК ДЖАГЪР в петък - ROLLING STONES отменят турнето

02 Април 2019
news page

След като в неделя стана ясно, че ROLLING STONES отмениха американската част от турнето 'No Filter', поради здравословни проблеми на МИК ДЖАГЪР, сега редица медии съобщават, че той ще се подлежи на операция на сърцето. 

Това ще стане още този петък, 5 април, в Ню Йорк - на 75-годишния певец ще му бъде сменена сърдечна клапа. Очаква се да се възстанови бързо. 

Ужасно съжалявам за феновете ни в Америка и Канада, които вече са си купили билети. Никак не ми е приятно, че се случи така - ужасно съм огорчен, че се налага да отложим турнето. Ще направя всичко по силите ми за да се върна на сцената колкото се може по-скоро. Още веднъж - огромни извинения на всички.”
 
Китаристът КИЙТ РИЧАРДС допълва, че отлагането на концертите е “огромно разочарование за всички ” и подчертава: “Налага се да се погрижим за този проблем и скоро ще се видим с всички вас. МИК, ние винаги сме зад гърба ти!”
 
Междувременно, ROLLING STONES ще издадат новата компилация 'Honk' на 19 април от Polydor. В нея ще бъдат включени песни от всеки албум на групата в периода 1971 - 2016.
Източник: loudwire.com