След София - DROPKICK MURPHYS с турне в Щатите с CLUTCH и HATEBREED

17 Април 2019
news page

Шоуто на DROPKICK MURPHYS в София е едно от най-чаканите събития тази година. 

Ирландската банда от Бостън най-после ще направи първия си концерт в България - на 5 юни в столичния Зимен дворец на спорта, по покана на радио ТАНГРА МЕГА РОК

След европейския си набег, DROPKICK MURPHYS ще тръгнат на турне в Америка още на 20 септември заедно с CLUTCH

Става дума за поредица от общо 18 концерта в цялата страна, като в повечето от тях специални гости ще бъдат HATEBREED.

В някои от датите ще се включат AMIGO THE DEVIL и РЪС РАНКИН от GOOD RIDDANCE. 

Билети за концерта на DROPKICK MURPHYS в София с цена 65 лв вече можете да откриете в системите на www.Eventim.bg. www.EpayGo.bg и всяка каса на Easypay в страната. В самия ден ще се продават по 70 лв. 

Деца до 7 години нямат нужда от билет, но трябва да бъдат с придружител!!! 

Поради многото запитвания, можем да ви уверим, че са предвидени специални места за хората със затруднено придвижване - вижте подробностите: 

Всички притежатели на билети, които се придвижват с колички (и техните придружители) ще влизат през служебния вход, като местата им са с лесен достъп - в партерната алея - вдясно от сцената. Този сектор се намира близо и до специалната тоалетна за хора със затруднено придвижване. 
 



С девет студийни албума зад гърба си, DROPKICK MURPHYS се наложиха като най-силната американска келтик пънк формация, като последният - '11 Short Stories of Pain & Glory' (2017) се оказа и най-успешният в цялата им над 20-годишна история.

Още през 2006, сингълът 'I'm Shipping Up to Boston' беше избран от МАРТИН СКОРСЕЗЕ за основно музикално парче в спечелилия 'Оскар' филм 'От другата страна' (The Departed) с Леонардо ди Каприо, Мат Деймън, Джак Никълсън и Марк Уолбърг и това изстреля DROPKICK MURPHYS в небесата, като направи групата още по-популярна. 

И все пак, DROPKICK MURPHYS предпочитат срещите с феновете си на живо - коцертите им са заредени с невероятна енергия - истински експлозивно шоу, в което публиката не спира да подскача, танцува и пее.

 

А преди тях ще имаме възможност да видим и ФРАНК ТЪРНЪР!

Източник: blabbermouth.net