SOFIA DRUM FEST с кампания 'Дари билет на талантливо дете'

20 Май 2019
news page

Първият по рода си барабанен фестивал в България - 'Sofia Drum Fest' наближава. Той ще се състои на 2 юни в столичния клуб *MIXTAPE 5*.

Фондацията 'Музикантска съдба' на БОЯН 'БОНЗИ' ГЕОРГИЕВ, която организира събитието, обяви, че започва кампания наречена 'Дари билет на талантливо дете'! 

"Целта е 'Sofia Drum Fest' да стигне до колкото се може повече хора, които в момента се учат да свирят на барабани, а какъв по-добър начин от това да им подарим билет.

Първоначално мислeхме просто да подарим определена бройка билети на деца от Музикалното училище в София и на други музикални училища, школи и академии, но ни хрумна, че и други хора биха се включили в тази кауза и така да успеем да подарим много повече билети.

Затова започваме тази кампания, в която всеки може да се включи и да подари билет на талатливо дете. За всеки дарен билет, ние ще дарим още един." - разказва БОНЗИ.

Даренията стават най-лесно по банков път - ето данните: ФОНДАЦИЯ МУЗИКАНТСКА СЪДБА Банка: РАЙФАЙЗЕНБАНК АД IBAN: BG24RZBB91551010337963 Основание: Дарение

Ако държите вашето дарение да е насочено към конкретно учебно заведение, искате да дарите в брой или просто имате въпрос, пишете на sofiadrumfest@gmail.com 

Международният хедлайнер на 'Sofia Drum Fest' ще бъде германката АНИКА НИЛЕС - спечелила наскоро наградата на Music Radar за преподавател №1  в света (best Clinician/ Educator), а от българска страна - главен герой ще бъде ХРИСТО ЙОЦОВ

SOFIA DRUM FEST ще започне още в 14:30 с единствения посветен на традиционните африкански ритми djembe circle - Yambadon, веднага след това на сцената ще излязат ВАСИЛ ВУТЕВ (D2, Мария Илиева, Михаела Филева), РОСЕН ВАТЕВ (Tube Hedzzz, Jeremy?, Анимационерите), ЕМИЛ ТАСЕВ (Подуене Блус Бенд) и самият БОЯН "БОНЗИ" ГЕОРГИЕВ (ODD CREW). Освен със свое представяне, всеки ще участва и в т.нар. барабанни битки.

Билети ще намерите в системата на EpayGO.bg, както и на всяка каса на EasyPay в страната.
 
Събитието във Facebook 
 

 

Източник: RadioTangra.com