Слушайте извънредния 'ДЖИТБОЛ' за 50 години КОКО СТОЙНОВ в podcast

28 Май 2019
news page

Навръх 24 май атмосферата в радио ТАНГРА МЕГА РОК бе еуфорична, защото харизматичният КОКО СТОЙНОВ навърши 50!!! 

Извънредното издание на основаното от него радиопредаване 'ДЖИТБОЛ' бе ръководено от КАМЕН АЛИПИЕВ-КЕДЪРА на живо в студио 'Никола Стойнов' с много гости и участници, както и (малко) фестивални напитки...

Слушайте отново в PODCAST!

Първи избухна ВИЛИ СТОЯНОВ със своя тромбон, последван от SOUL B MOLL, които споделиха всичко за своя дебютен албум. Преди още те да са се оттеглили, ПЕТЪР ХЕРАКОВ и неговият МИШО изкрещяха няколко смислени приветствия към рожденика, след което същото направи и АЛЕКСАНДЪР БОЯДЖИЕВ - броени часове след земетръсния концерт на LAST HOPE и VENDETTA.

С предварително записано приветствие се отчете екипът на 'ПРИШЪЛЕЦЪТ 2112' - ВАСКО РАЙКОВ с БАНКОВ & БОДЛЬОВ. След това, цветя от името на световния футбол поднесе ДАНЧО ГРОЗДАНОВ, а по телефона се включиха последователно старият съучастник в 'ДЖИТБОЛ' - АСЕН СПИРИДОНОВ и новият водещ МИЛА ЕсТиЕнВи.

Изцяло в духа на американската новогодишна традиция - забележителният ИВО ИВАНОВ приземи всички очаквания към юбиляра със стегнат и прагматичен анализ на постигнатото от него.  

АНДРЕЙ ВЛАДОВ и АСЕН МАРКОВ се материализираха в сами край пред микрофоните и изобщо...получи се страхотен рожден ден!   

КОКО СТОЙНОВ, който се оттегли в края на миналата година в творчески отпуск, за да се концентрира върху книга и филм за своя живот, също се включи във фиестата в последните секунди чрез директна и лаконична връзка.

Не пропускайте 'ДЖИТБОЛ' на 31 май в 12:00 - очаквайте неочакваното!  

Източник: RadioTangra.com