Китаристът на MANOWAR бе заключен по делото за детска порнография

30 Май 2019
news page

КАРЛ ЛОГАН е бил заключен зад решетките във вторник вечер, след поредното изслушване в съда по обвиненията срещу него за притежание на детска порнография. 

54-годишният китарист на MANOWAR беше арестуван на 9 август миналата година в град Шарлот, Северна Каролина и е освободен, след като плати гаранция от 35 хиляди долара.

 
Съдията във вторник е наредил ЛОГАН да бъде вкаран в затвора до следващото изслушване, което може да се случи още днес. Виждате новата му арестантска снимка горе. Той все още не бил внесъл официално обжалването си по случая.
 
Разследването установи, че китаристът е държал в своя дом множество видеофилми, в които неизвестни мъже осъществяват полови сношения с момиченца на възраст между 4 и 12 години.
 
В документите, придружаващи обвинението, всеки клип е описан в текстови файл, като разследващите са били ужасени от видео, в което дете на възраст 10-12 изпада в паника, след като се задавя.

Неговият адвокат, БРАД СМИТ подчерта в интервю по телевизията, че клиентът му "сътрудничи безкрайно много на разледването още от първия ден и ще продължи да го прави до приключването на случая." 
Източник: blabbermouth.net