Днес е концертът на DROPKICK MURPHYS - вижте отново програмата

05 Юни 2019
news page

DROPKICK MURPHYS пристигнаха в София днес в ранния следобед. Концертът им тази вечер  е едно от най-очакваните събития у нас тази година. 

Многохилядна публика ще изпълни Зимния концерт в София, за да участва в невероятно зареждащото шоу на ирландската банда от Бостън.

Касата на входа ще започне работа в 17:00, а вратите на залата ще бъдат отворени за публиката в 18:00. 

Концертът започва в 19:45
, като първи на сцената ще излезе специалният гост от Англия - ФРАНК ТЪРНЪР.

Веднага след него настъпва дългоочакваният момент за всички DROPKICK MURPHYS маниаци. Шоуто ще завърши малко преди 23:00!

ХОРА СЪС ЗАТРУДНЕНО ПРИДВИЖВАНЕ (колички) - за тях е предназначен служебният вход на Зимния дворец - намира се от задната му страна (към Витоша). Притежателите на билет, които имат нужда от него могат да се свържат с нас на специалния телефон 0886 660-311. Те ще бъдат настанени в обособен сектор в залата - в близост до специална тоалетна. 

Притежателите на фалшиви билети няма да бъдат допуснати до концерта!!!

Все още можете да вземете своя билет с цена 65 лв в системите на www.Eventim.bg. www.EpayGo.bg и всяка каса на Easypay в страната. Утре ще се продават по 70 лв. 

ДЕЦА до 10 години (включително) влизат без билет, но задължително с придружител.  

В Зимния дворец НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ:
професионални камери и фотоапарати;
- обемисти сакове;
- напитки;
- хладни и огнестрелни оръжия;
- лица в неадекватно състояние.

ВНИМАНИЕ:

ПУШЕНЕТО в Зимния дворец е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО, включително и на електронни цигари. Нарушителите ще бъдат извеждани извън територията на залата - без право да се върнат в нея.


ДОПЪЛНИТЕЛНО:
- Освен регулярните тоалетни на Зимния дворец, ще бъдат монтирани и временни тоалетни за удобство на големия брой зрители.
- В Зимния дворец ще има и четири бара с вода и бира...
- Щандът с официалните сувенири на DROPKICK MURPHYS и ФРАНК ТЪРНЪР ще бъде богат и много разнообразен. Ще го намерите точно срещу входа!

Ще изживеем заедно един НЕЗАБРАВИМ концерт :-))) 

 

Източник: RadioTangra.com