УИЛИ НЕЛСЪН e главен дегустатор в своята компания за марихуана

20 Юни 2019
news page

Легендарният музикант УИЛИ НЕЛСЪН винаги е бил много популярен и със своята любов към марихуаната, а преди няколко години, когато това стана възможно, той основа собствена компания за отглеждане и производство на име 'Willie’s Reserve'.

Сега във вторник, в интервю във вечерното ТВ шоу на ДЖИМИ ФАЛЪН, великият УИЛИ разкри, че позицията му във фирмата, освен на собственик, е първи да опитва продукта - с други думи 'Главен Дегустатор' - CTO (Chief Testing Officer).

"Още не съм попадал на нещо, което да не ми хареса.” - споделя НЕЛСЪН в предаването и подчертава, че марихуаната е спасила живота му.

Преди пушех по 2-3 пакета цигари на ден и пиех каквото ми падне. Боледувах - четири или пет пъти имах пневмония - дробовете ми отказаха и почти умрях. Тогава си казах -  'Я, чакай малко. Какво удоволствие ми носи този Chesterfield?’ И изхвърлих цигарите от пакета и на тяхно място свих 20 джойнта. Оттогава не съм палил цигара”! 
 
86-годишният музикант беше едно от знамената в битката за легализирането на марихуаната в Америка и дори изпуши една на покрива на Белия дом.
 
Гледайте тази част от ТВ шоуто - долу:
 
 
Източник: consequenceofsound.net