Започва Седмицата на DREAM THEATER по радио ТАНГРА МЕГА РОК

24 Юни 2019
news page

Това е Седмицата на DREAM THEATER по радио ТАНГРА МЕГА РОК, а следващата - групата ще бъде в София - на 3 юли за един страхотен концерт в Зала 1 на НДК.

СЛУШАЙТЕ по радиото - специалните епизоди от поредицата - всеки ден в 7, 9, 13 и 15 часа БГ време.

Новият албум на DREAM THEATER се казва 'Distance Over Time' и излезе на 22 февруари. Записите са продуцирани от китариста ДЖОН ПЕТРУЧИ, смесени от БЕН ГРОС и мастерирани от ТОМ БЕЙКЪР.

Според ПЕТРУЧИ, от гледна точка на звука - това е най-добрият албум, който DREAM THEATER някога са правили. 
 
"Целта ми като продуцент беше да се опитам да направя най-добре звучащия албум на DREAM THEATER, който някога сме създавали - така че, слушателят да бъде обгърнат от музиката. Много исках, този албум да е отражение на духа, радостта и страстта, с които подходихме към правенето му. Стараех се, когато го чуете, да усетите органичната същност, ярко изразена самоличност и сурова енергия, които групата успя да произведе в студиото. И мисля, че успях."
 
Непосредствено преди DREAM THEATER на сцената в София ще видим и виртуозите ДЖЕЙСЪН РИЧАРДСЪН и ЛЮК ХОЛАНД. А преди това, по желание на самите DREAM THEATER и три български формации - ODD CREWALEXANDRA ZERNER и STOP THE SCHIZO

Последни билети можете да намерите в системата на www.Eventim.bg. Не пропускайте DREAM THEATER на 3 юли в Зала 1 на НДК. 
 
ОЩЕ
 
Източник: RadioTangra.com