Певецът на LOSTPROPHETS криел в затвора 'телефон в ануса'

06 Август 2019
news page

ИЪН УОТКИНС отново е на съдебната скамейка. Бившият певец на LOSTPROPHETS, който излежава 35-годишна присъда за сексуални посегателства над 13 деца, сега е обвинен, че е държал нелегално мобилен телефон в килията си.  

Делото се гледа в Кралския съд в Лийдс, пред който прокурор Стивън Ууд разкри, че вокалистът е укривал миниатюрен телефон в своя анус в периода 4 - 10 март 2018 в Уейкфийлд - един от затворите с най-строг режим във Великобритания.

Според обвинителя, след получен сигнал за незаконното мобилното устройство, наздирателите претърсили УОТКИНС, но не открили абсолютно нищо.

След като казал, че ще им покаже телефона, ако му позволят да се види с майка си, която пътувала към затвора за свиждане, певецът сам бръкнал в бельото си и измъкнал отзад бял, миниатюрен (7,5 см) модел GTSTAR - рекламиран като "най-маликя телефон в света".   

УОТКИНС отхвърля обвинението и твърди, че е бил принуден да приеме устройството насила от други затворници, които го заплашили, че ще го смажат от бой, ако не се обажда на "групита" и да ги принуждава да му "пращат пари". Обвиняемият твърди, че е бил изплашен до смърт.
 
Певецът на LOSTPROPHETS влезе зад решетките през 2013, след като се призна за виновен по всички обвинения за посегателства над децата. Отвратени, колегите му разпуснаха групата и направиха нова на име NO DEVOTION.
Източник: blabbermouth.net