VRANI VOLOSA търсят барабанист - старият напуска след 13 години служба

15 Октомври 2019
news page

VRANI VOLOSA си търсят нов барабанист на мястото на напусналия Десислав Иванов.

Ето официалното съобщение на групата:

"След повече от 13 години съвместна работа се разделяме с нашия брат по оръжие Десислав Иванов. Това бе един славен период за всички нас, в който споделяхме музикалните си виждания и вкусове, житейските спадове и възходи, работехме здраво в репетиционната, записахме два албума, изживяхме прекрасни мигове на сцената и споделяхме енергията от живото свирене с всички, които посещаваха нашите концерти. Не сме си и помисляли, че това може да се случи, но ето – пътищата ни се разклоняват и ще трябва да продължим да водим битките си поотделно.

VRANI VOLOSA изказва безкрайната си благодарност към Десислав Иванов за неговата всеотдайна работа и безгранично приятелство. То ще си остане вечно!

VRANI VOLOSA ще продължи да съществува, като вече започна работа по наследника на “Amongst The Loneliest Of Waves”. В тази връзка ще търсим нов барабанист, който да влезе в семейството като постоянен член - да репетира с нас, да записва с нас и да прави концерти с нас. Нека желаещите да се включат в отбора да изпратят лично съобщение в профила на групата и ще споделим повече подробности.

Vivere est militare!"

В самия край на 2018, VRANI VOLOSA се завърнаха и след цели осем години студийно мълчание издадоха новия си албум 'Amongst The Loneliest Of Waves' от създаденото от самите тях издателство Red Sunrise Records

Свържете се с групата в официалната й Facebook страница. 

 

Източник: RadioTangra.com