THE BLACK CROWES очевидно също се събират пак през 2020

06 Ноември 2019
news page

След бурно аплодираната новина за предстоящото догодина събиране на RAGE AGAINST THE MACHINE, сега още една, макар и много различна американска група - THE BLACK CROWES очевидно ще се активира отново.

След като миналата седмица качиха горното изображение във всичките си социални платформи, сега BLACK CROWES подготвят феновете за някакъв предстоящ анонс и със серия билбордове по американските пътища със същите тези смешни гарги.
 
СТИЙВ ГОРМАН, който в продължение на 27 години беше барабанист на групата, а през отминалия септември издаде автобиографията 'Hard To Handle', сподели в шоу по нюйоркската радиостанция WBAB, че е разбрал от добре запознати, че братята КРИС и РИЧ РОБИНСЪН ще правят турне на BLACK CROWES през 2020, но не бил потърсен от тях.
 
"Очевидно всичко това се прави за пари. Когато започваш да подреждаш турне преди да си сглобил музикантите в групата е ясно, че не става дума за музикално задоволство и така нататък. Но аз не мога да ги обвинявам, че искат да печелят пари от песни, които те са написали."

THE BLACK CROWES 
прикратиха своята кариера след последния концерт през декември 2013.
 
Миналата година певецът КРИС РОБИНСЪН основа формацията AS THE CROW FLIES, за да представя на концерти основно песни на BLACK CROWES.
Брат му РИЧ през последните години беше отдаден главно на THE MAGPIE SALUTE, където свиреше с още двама от "гаргите" - МАРК ФОРД и СВЕН ПИПИЙН и допълнителни музиканти.  
Източник: blabbermouth.net