Този понеделник THE ARISTOCRATS ще свирят за първи път в София

06 Декември 2019
news page

THE ARISTOCRATS ще свирят за първи път у нас - на 9 декември в столичния клуб City Stage, съобщават Loud Concerts.

ГЪТРИ ГОВЪН (китара), БРАЙЪН БЕЛЪР (бас) и МАРКО МИНЕМАН (барабани) ще ни посетят като част от турнето по повод четвъртия си албум 'You Know What…?'.

Билети с цена 45 лв ще откриете в мрежата на www.Еventim.bg и партньорите им в цялата страна, а в деня на концерта ще бъдат по 55 лв. 
 
Всеки фен може да използва и опцията на Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
 
THE ARISTOCRATS обещават уникално преживяване за всички, но изрично умоляват феновете си да не правят аудио и видео записи, както и да не използват телефони по време на концерта.

В City Stage няма да се допуска влизането с напитки, както и със застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. 

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  (http://loudconcerts.com/sites/default/files/declaracia_deca.pdf) може да бъде свалена декларацията за придружител.
Тя може да бъде получена и от охраната на клуба. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител и попълнена декларация.
 
 
Източник: loudconcerts.com