Любимите песни на ВАСИЛ ВЪРБАНОВ - водещ и на 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ'

12 Януари 2020
news page

Във вторник беше дадено началото на новото музикално шоу на БНТ - 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ', чието лице е водещият на радио ТАНГРА МЕГА РОК - ВАСИЛ ВЪРБАНОВ.

Рейтингът на старта е забележителен - първият епизод с главен герой ИВАН ЛЕЧЕВ е достигнал до 347 000 зрители!

Седмица преди началото на 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ', ВАСИЛ ВЪРБАНОВ отбеляза 50-ия си рожден ден със специално издание на своето радиопредаване - пълно с 4 часа с най-любимата му музика от първите му 20 години. Преди началото на интензивната му радиодейност и тн.
 
Те, разбира се, са много повече от 10!
 
Това ще ви даде още информация за новия ТВ водещ, защото нали всичко е в детството - СЛУШАЙТЕ В ПОДКАСТ.  
 
Ето и официалната биографична справка на водещия:

Васил Върбанов е свързан преди всичко с радиото, като вече 27 години е част от радио Тангра, където днес е и програмен директор. Имаше и свои авторски предавания и в българските секции на RFI и в BBC, но през годините често работи и по телевизията, като най-често го прави с БНТ
 
Още в средата на 90-те озвучава с гласа си зад кадър големи международни концерти по телевизията, както и няколко адаптирани международни класации, след което работи и в предаванията ‘Кречетало’ и ‘Денис и приятели’.

Върбанов е и гост коментатор в двата единствени за последните 30 години РЪГБИ мача излъчени пряко по БНТ. След това беше член на журито в ‘Голямото РОК междучасие’!
 
През 2019 той беше поканен да представя своята месечна музикална рубрика ‘Рокендрол’ в ‘Култура.БГ’,  а сега започва новото му предаване ‘МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ’
Източник: RadioTangra.com