Има ли чалга сред българите зад граница - отговорът в 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ'

22 Януари 2020
news page

Снощи точно в 22:00 бе излъчен третият епизод на новото музикално шоу на БНТ - 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ', чието лице е водещият на радио ТАНГРА МЕГА РОК - ВАСИЛ ВЪРБАНОВ.

Третият главен герой - МОНИ ГАСПАРОВ е представител на най-големия инвеститор в България - българите, които живеят далече от нашата страна, но изобщо не късат връзките си с нея. 

Той разказа емоционално за своя личен път, за Уудсток, за задружността на българите в чужбина и за това, каква музика слушат те, но и предложи на зрителите чудесна рок селекция.

Кои са неговите любими песни и кадри от снимките на предаването в столичното студио Audioslot можете да видите в официалната страница на 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' 
 

МОНИ живее в Америка вече повече от 20 години, но това не му пречи да бъде български писател с вече няколко много интересни книги. Той е и български журналист с бистър поглед върху света и обществена фигура с доста дълбоки музикални интереси. И романите му са такива - ‘Бизони край Дунава’ и ‘Когато Джими Хендрикс беше Българин’.

ГАСПАРОВ действа в Чикаго, а това, според някои, е петият по големина град в света по българско население - след София, Пловдив, Варна, Бургас...горе долу колкото Русе!

Очаквайте следващото издание на 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' в 22:00, следващия вторник, 28 януари, по БНТ1. 
Източник: RadioTangra.com