РОДЖЪР УОТЪРС иска достъп до сайта на PINK FLOYD - ГИЛМОР не му давал!

19 Май 2020
news page

РОДЖЪР УОТЪРС нападна публично с думи ДЕЙВИД ГИЛМОР, защото не му давал достъп до сайта и социалните мрежи на PINK FLOYD.

След големия успех на представената в изолация версия на парчета 'Mother' от 'СТЕНАТА' в неделя (гледайте долу), УОТЪРС се задава въпроса, защо няма възможност ад рекламира и разпространява работата си през официалните канали на PINK FLOYD.
 
В същото време, в платформите ан великата група в социалните мрежи, не спирало да се говори за проекта на жената на ГИЛМОР - ПОЛИ САМСЪН и лайв стрийм поредицата й 'Von Trapped Family'.
 
Милион и половина от вас видяхте новата ми версия на 'Mother' и това е много приятно - наистина стопли сърцето ми." - казва УОТЪРС в свое видео в Twitter - "Но тук изниква въпросът - защо клипът не беше качен в сайта, който нарича себе си Сайт на Pink Floyd?"
 
Отговорът е в това, че в този сайт няма нищо мое - ДЕЙВИД ГИЛМОР ме е баннал от него."
 
УОТЪРС разказва и как преди около година се е опитал да организира "мирна среща" с ГИЛМОР и НИК МЕЙСЪН в хотел до летище в Лондон, на която е предложил няколко мерки, с които да се превъзмогне ситуацията, в която са изпаднали бившите приятели и колеги.

За съжаление, тази среща се оказа безплодна. А съм сигурен, че близо 30-те милиона последователи на страниците на групата, са там, заради творбите, които ние петимата създадохме - СИД, АЗ, РИК, НИК и ДЕЙВИД."
 
Според УОТЪРС, би било съвсем нормално и честно, ако всеки от живите членове на групата има равни права, достъп и възможности да достига до феновете.
 
снимка: Орлин Николов
 
 
Източник: loudersound.com