CALIBERTY спечелиха конкурса 'СИЛАТА на НЕизвестниТЕ'

22 Май 2020
news page

CALIBERTY се оказаха победители в състезанието за авторска песен 'СИЛАТА на НЕизвестниТЕ'.

Допълнителна награда бе присъдена на 12-годишната АНГЕЛИНА САПАРЕВСКА (вижте видеото с песента й долу), която печели 2 дни студийно време, които може да използва, за каквото си поиска.

Конкурсът на Радио ТАНГРА МЕГА РОК и звукозаписна компания АУДИОСЛОТ продължи 3 месеца и половина и беше определен като "Операцията по издирване на най-новите и интересни музиканти и автори в България".  

Идеята бе, победителят да бъде определен в навечерието на свещения 24 МАЙ!

CALIBERTY събраха най-много симпатии в разделилото се на две жури*, след като като част от членовете му изразиха предпочитанията си към друг кандидат - ANIMAL7-7.

И все пак, конкурсът бе спечелен от CALIBRETY с песента 'Growling Town', която ще бъде включена в предстоящия им дебютен албум. 

Тяхната награда е: 
- Супер професионален запис на парчето;
- Смесване и мастериране;
- Видеоклип на парчето (от звукозаписния процес);
- Асистиране в аранжимента (ако желаят).

Всичко това ще бъде направено в АУДИОСЛОТ - най-новото звукозаписно студио в София – с продуценти ВАСКО РАЙКОВ (ODD CREW) и НИКОЛАЙ БЕРБЕРОВ (URBAN GREYLEEPRA DE LUXE).    
 

CALIBRETY се събират през 2019, а стилът им се съсредоточава в класическия хард и хеви рок с елементи на алтернативната музика.

Съставът включва: ДЖЕЙМИ РАШЕД (на снимката) - вокали, АЛЕКС ВАЛЕРИЕВ - китари, АНТОН 'ТОНЗИ' ПИПЕРОВ - бас и АЛЕКС ВАН ЛАЗАРОВ - барабани.
 
* ЖУРИТО се състои от водещите на радио ТАНГРА МЕГА РОК (повечето, от които - музиканти) и продуцентите от АУДИОСЛОТ.
Те изразиха категорично намерение да осъществят и второ издание на 'СИЛАТА на НЕизвестниТЕ'.
 
А ето и песента 'Огледалце' на 12-годишната АНГЕЛИНА САПАРЕВСКА, която не само е автор на музиката и текста, но и пее, свири на пиано и на тромпет.
 
 
Източник: RadioTangra.com