ВАНИЛА АЙС с концерт пред 2500 за 4 юли насред пандемията в Тексас

02 Юли 2020
news page

Една от емблематичните фигури на 90-те, белият рап певец ВАНИЛА АЙС обяви, че ще направи голям концерт по повод националния празник на САЩ - 4 юли - насред един от най-тежко ударените от пандемията щати - Тексас. При това, по всяка вероятност, ще събере поне 2500 души.

Губернаторът на Тексас, ГРЕГ АБЪТ е наредил затваряне на всички барове и нощни клубове, но г-н АЙС се възползва от вратичка в наредбата, според която ресторантите могат да работят с до 50% от вместимостта си.

Концертът ще бъде в Emerald Point на езерото Травис и е със статут на ресторант (Bar & Grill), защото минимум 51% от приходите му идвали от продажбата на храна. Съответно, там могат да бъдат посрещнати до 2 500 посетители на специалното събитие 'Day Throwback Beach Party', чийто основен артист ще бъде ВАНИЛА АЙС, като партито започва още на 3 юли.
 
Нямам търпение да се завърна на сцената. 90-те бяха най-яката епоха - нямаше коронавирус, нямаше мобилни телефони. Имахме 5.0’s, 'Бийвъс и Бътхед', 'Светът на Уейн', Крис Тъкър и Джаки Чан… Mortal Kombat е все така по-добра от  Fortnight …Това беше последното от великите десетилетия.”
 
Билетите са с цени между 25 и 300 долара, като половината от най-скъпите са VIP местата вече са изкупени.
 
 
Източник: consequenceofsound.net