Концертът в памет на НИЙЛ ПИЪРТ от RUSH тази нощ ще се предава онлайн

12 Септември 2020
news page

Някои от най-големите барабанисти на планетата се събират тази вечер на специален концерт в памет на НИЙЛ ПИЪРТ от RUSH, който почина през януари на 67-годишна възраст.

Сред звездите в продуцираното от LiveXLive шоу са СТЮАРТ КОПЛАНД от THE POLICE, ТЕЙЛЪР ХОКИНС от FOO FIGHTERS, ЧАД СМИТ от RED HOT CHILI PEPPERS и ДАНИ СЕРАФАЙН от CHICAGO.

 
Шоуто започва в 20:00 местно време (3:00 сутринта в неделя у нас) и ще се предава на живо онлайн в LiveXLive.com и Fite.tv.

Цената е 12.99 долара (билети се продават тук) и ще ви позволи да гледате концерта на своя телефон, таблет или компютър, а ако искате на ТВ екран - можете през апликацията на Fite TV.
 
Другите участници са СИНДИ БЛАКМАН-САНТАНАТОМА ЛАНГ, АЛЕКС ГОНЗАЛЕС (Manå), ДЖИМ РАЙЛИ (Rascal Flatts), ДОМ ФАМУЛАРОКАРМИН АПИСИ (Vanilla Fudge), КИЙТ КАРЛОКТОД СУКЪРМАН(STYX), КЕНИ АРОНОФГРЕГ БИСОНЕТРЙ ЛУЗИЪР (KORN) и КРИСТИНА СКИАНО.

Ще има и специални гости като КАРЛ ПАЛМЪР, ЕРИК СИНГЪР и МАЙК ПОРТНОЙ.
 
Концертът е част от фестивала 'Modern Drummer 2020', а приходите от билетите ще отидат в полза болница Cedar-Sinai и изследователския й център за тумор на мозъка, който стана причина за смъртта на ПИЪРТ.
 
Снимка Ерик Кабик/ MediaPunch/MediaPunch/IPx

 

Източник: rollingstone.com

Tangra Top 40

 • 1top40 #1Простете, аз съм прост
  АБСОЛЮТНО НАЧИНАЕЩИ
 • 2Now Comes The Rain
  FATES WARNING
 • 3Някой ден
  НИКИ КАЧАРОВ
 • 4Angel of Death
  SLAYER
 • 5Shot In The Dark
  AC/DC

Концертен гид

31
Окт
HATE CITY 2020 Клуб *MIXTAPE 5*, София
1
Ное
MACHINE HEAD - ОТМЕНЕН Зала 'Универсиада', София
23
Ное
SONATA ARCTICA Клуб 'Music Jam', София
27
Ное
TIAMAT Клуб *MIXTAPE 5*, София
24
Яну
РИЧАРД МАРКС Зала 1, НДК София