Филмът на НИК КЕЙВ в София - спечелете билети за кинопремиерата

15 Октомври 2020
news page

Горещите почитатели на НИК КЕЙВ очакваме с нетърпение неговия нов концертен албум и филм 'Idiot Prayer: Nick Cave Alone At Alexandra Palace'

Както съобщихме, премиерата на големия екран е насрочена за 5 ноември, а саундтракът ще излезе на CD и двойна грамофонна плоча две седмици след това - на 20 ноември. 

За огромно наше щастие, БЪЛГАРСКАТА ПРЕМИЕРА на филма ще бъде още в същия ден - 5 ноември - в CINEMA CITY в мол 'София' на  бул. „Александър Стамболийски“ 101.

И вие можете да бъдете сред щастливците - при това за наша сметка! 

Специално за вас, съвместно съсCinemaCity, организирахме ИГРА, в която ДВАМА от ВАС ще спечелят двойни билети за прожекцията.

УСЛОВИЯТА са много семпли:

1. Харесайте нарочния пост в нашата FACEBOOK СТРАНИЦА;

2. Последвайте Cinema City Bulgaria и радио Тангра Мега Рок;

3. Тагнете приятел, с когото искате да гледате концерта 'Idiot Prayer - Nick Cave alone at Alexandra Palace'.

Играта ще продължи до 26.10 включитено (до полунощ!), а победителите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип измежду всички отговорили на 27.10 и ще бъдат тагнати в коментар под гореспочения пост във Facebook.

Ето и трейлъра за филма, а под него има още информация: 

 

НИК КЕЙВ седна зад рояла насред пандемията - на 19 юни тази година - в любимата му концертна зала в Лондон - Alexandra Palace.   

"Бяхме зобиколени от здравни инспектори, въоръжени с термометри и ролетки за мерене на разстоянието между хората от екипа.
 
И така сред маскирани оператори, изнервените техници и кофи с дезифенкциращ гел, създадохме нещо странно и много красиво." - споделя вълнението си легендарният музикант.
 
"Това е моята молитва в нищото - сам в Alexandra Palace - спомен от един странен и изпълнен с несигурност момент в историята. Надявам се да ви хареса."

БЪЛГАРСКАТА ПРЕМИЕРА на филма е на 5 ноември - в CINEMA CITY в мол 'София' на  бул. „Александър Стамболийски“ 101.
Източник: RadioTangra.com