Първият 'ДЖИТБОЛ' за 2021 веме е в ПОДКАСТ - пуснете си го НЕЗАБАВНО

12 Януари 2021
news page

Неизбежно беше - 2020 преля в 2021 и 'ДЖИТБОЛ' се втурна в новата година - слушайте в ПОДКАСТ

Най-хитовото предаване на радио ТАНГРА МЕГА РОК пак се превърна в арена на интересни и поучителни срещи, в които водещият КАМЕН АЛИПИЕВ, придружен от своя асистент ВАСИЛ ВЪРБАНОВ се опита да изстиска всичко важно от гостите в студиото.

Първи беше старият ни приятел и дългогодишен водещ в радиото - ГЕОРГИ ТЕНЕВ, който се появи, за да представи новия си роман 'Резиденцията', но разговорът се разтегна и до културните градски традиции в София, графитите, митичната фигура на КАМЕН БЕЛОПИТОВ, документалното кино и много. други.

След това в играта се включи ослепителната ЛЕВЕНА ЛАЗАРОВА от 'Момичетата от града' за общи размисли на глас по темата 'Накъде отива нашият свят'?!

Десертът бе осигурен от ДЕНИЦА СЛАВОВА (снимката долу), която влетя с няколко тематични крафт бири Me And My Devil и други подаръци, а в замяна бе притисната да отговаря на ъпроси за своята PR фирма Projector +. Тя стои зад медийното представяне, не само на ME & MY DEVIL, но и на A L I, STOP THE SCHIZO и други.  

Бъдете готови и за новото издание на 'ДЖИТБОЛ' на живо - този петък, 15 януари, в 12:00 БГ време. И пак - очаквайте неочакваното!   

Източник: RadioTangra.com