ПОЛ СТЕНЛИ с първи албум на SOUL STATION - проекта встрани от KISS

16 Януари 2021
news page

ПОЛ СТЕНЛИ от KISS най-после ни представя в пълна светлина проекта, по който работи със сърце и душа през последните години.

SOUL STATION е група, която събира в едно съвременни музиканти от много високо ниво с идеята да отдадат почит на музиканти и песни от голямото американско R&B и соул наследство, като им вдъхнат нов живот. 

Бандата на СТЕНЛИ се състои от общо 15 музиканти и вече е изнасяла концерти в САЩ и Япония, а наскоро е записала и дебютния си албум от 9 кавъра и 5 нови песни. 

Изданието е озаглавено "Now And Then" и ще бъде на пазара на 5 март от Universal Music Enterprises.

Днес можем да чуем първия сингъл "O-O-H Child" (THE FIVE STAIRSTEPS).

"Много преди да чуя онези велики британски групи, музиката в детството ми беше соул от Филаделфия, Мотаун и много други."  - разказва СТЕНЛИ.

"Имах късмета да видя много великани на живо - като Отис Рединг и Соломон Бърк. Тази музика ми вдъхваше сила и надежда, дори и в най-мрачни дни. Великита класики от онази епоха са магически лек и аз почувствах нужда да се върна към нея, за да потърся магия, която можем да използваме тук днес."
 
Сред музикантите в групата на ПОЛ са РАФАЕЛ "ХОФА" МОРЕЙРА (китара и вокали), ШОН ХЪРЛИ (бас), АЛЕКС АЕСАНДРОНИ (музикален директор, клавишни), ЕЛИ РАЙЗ (клавишни), ЕРИК СИНГЪР (барабани и вокали), РЕЙ ИСЛАС (перкусии), GГАВИН РОУН (поддържащи вокали), КРИСТЪЛ СТАР (поддържащи вокали), ЛОРАН БИЙТО (поддържащи вокали) и ДЖОН ПАПЕНБРУК (соло тромпет).
 
Групата е обогатена от трима стурнни и двама духови музиканти. 
 
 
 
Съдържание на "Now And Then":
 
01. Could It Be I'm Falling In Love
02. I Do
03. I, Oh I
04. Ooo Baby Baby
05. O-O-H Child
06. Save Me (From You)
07. Just My Imagination (Running Away With Me)
08. Whenever You're Ready (I'm Here)
09. The Tracks Of My Tears
10. Let's Stay Together
11. La-La – Means I Love You
12. Lorelei
13. You Are Everything
14. Baby I Need Your Loving
Източник: blabbermouth.net