Слушайте новия сингъл на AMORPHIS – 'Brothers & Sister'

30 Януари 2021
news page

Това е снимка след последния (засега) концерт на AMORPHIS у нас - точно преди две години - по повод 13-ия рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК.

Днес знаменитата финладска група издаде новия си сингъл "Brother And Sister" от Nuclear Blast/Wizard - на грамофонна плоча с ограничен тираж от точно 666 бройки.

Слушайте песента в текст-видеото долу!

От втората страна на плочата стои 'As Mountains Crumble', като и двете парчета са били записани по време на сесиите за "Queen of Time", но в крайна сметка са отпаднали от албума и се появиха като бонуси в някои от по-специалните му издания през 2018.

На 21 май на пазара ще излезе мащабен пакет от грамофонни плочи по повод 30 години AMORPHIS. 

Ценната "Vinyl Collection 2006 – 2020" съдържа всички албуми на групата след присъединяването на певеца ТОМИ ЙОУТЦЕН, който опъва знамето на любимото ви радио на същата снимка горе.

В колекцията ще присъства и страхотен двоен концертен албум на AMORPHIS - "Live At Helsinki Ice Hall". Записан е на 7 декември 2019 и щеше да се окаже последното шоу на групата в родната им Финландия преди затварянето на света заради Ковид-19. Продължителността на концертия албум  близо час и половина. 

 

Източник: Nuclearblast.de