Китаристът-основател на DESTRUCTION - МАЙК ЗИФРИНГЕР напусна групата

20 Август 2021
news page

Китаристът МИХАЕЛ ЗИФРИНГЕР официално вече не е част от DESTRUCTION.

За негов заместник вече е ангажиран аржентинецът МАРТИН ФУРИЯ, който в последните години работи в Белгия като продуцент на NERVOSA и EVIL INVADERS.

DESTRUCTION обявиха новината и веднага пуснаха новата си песен "State Of Apathy" - първа с участието на новия китарист - слушайте долу. 

ЗИФРИНГЕР (на снимката) беше част от легендарната траш формация в продължение на цели 39 години. Той бе и единственият музикант участвал във всяка секунда от историята на DESTRUCTION, след като ШМИЪР (вокали и бас) си тръгна след третия албум, за да бъде заместен за близо десетилетие от АНДРЕ ГРИЙДЕР 

ЗИФРИНДЕР
не дава съвсем точно обяснение защо напуска, но подчертава, че изпитва тъга, защото DESTRUCTION е неговият живот и чувства групата като свое бебе. 

"Ако усещаш, че неще не върви както трябва, по-добре да спреш." - това са ключовите думи в неговото прощално писмо до феновете.
 
ШМИЪР също твърди, че е тъжен от решението на МАЙК, но уверява всички, че "химията в DESTRUCTION е великолепна, защото МАРТИН е част от нашето семейство от години." 

Ето го видеото на новата песен "State Of Apathy":
 
 

 

Източник: blabbermouth.net