Концертът на РИЧАРД МАРКС се мести на 28 август 2022 в Античния театър

27 Август 2021
news page

РИЧАРД МАРКС отново отложи дългоочакваното си европейското турне от тази есен за следващата 2022 година, поради продължаващата криза с Ковид-19.

Срещата на българските фенове с хитове на харизматичния музикант, която трябваше да се състои на 28 септември в зала 1 на НДК, се премества за 28 август 2022 година в Античния театър в Пловдив.

Нашата дата е първа от предстоящата му обиколка на Стария континент. Организатор на акустичния концерт е Maskart, със съдействието на Loud Concerts.


Закупените билети за отложените досега няколко пъти концерти на РИЧАРД МАРКС - 28 март 2020 година, 24 януари и 28 септември 2021 година в зала 1 на НДК, ще важат за новата дата в Античния театър в Пловдив на 28 август 2022 година, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Продажбата на билети за новата дата започва на 28 август в мрежата на Eventim и в Urbo. Ценовите категории не се променят и са от 40 до 110 лв, в зависимост от местоположението в Античния театър

Почитателите на РИЧАРД МАРКС, които не могат да посетят новата дата догодина и желаят да върнат билетите си, могат да направят това в двумесечен срок от датата на обявяване на концерта в Пловдив.
С
умите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. 
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Невероятното акустично преживяване с РИЧАРД МАРКС в Античния театър в Пловдив на 28 август 2022 година е с начало 20 часа!
Източник: loudconcerts.com