'Отличен 6' за новия албум на DREAM THEATER - прочетете рецензията ТУК

02 Ноември 2021
news page

Новият студиен албум на DREAM THEATER излезе официално преди достатъчно време, за да може оценките за него вече да бъдат съвсем добре премислени.

Обърнахме се към ВИКТОР АЛЕКСАНДРОВ - барабанист и фотограф, но също и дългогодишен маниак на тема DT, който трудно им прощава грешките...

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО РЕВЮ

Неговата преценка за новото им произведение завършва с думите: 

"Което води до най-важната подробност за албума - АНДИ СНИЙП. Английският, привидно безгрижен аудио гений, отново е създал звуков шедьовър в идиличното си селско студио и смело може да се твърди, че 'A View From The Top Of The World' е най-добре смесеният и звучащ албум в цялата дискография на DREAM THEATER.

И най-дребните нюанси в богатата и многоинструментова звукова картина се открояват ясно, а в същото време 70-те минути безспирно свирене не изморяват ушите на драгия слушател - впечатляващ подвиг сам по себе си. 

В заключение можем да кажем, че новият албум на DREAM THEATER е всичко, което почитателите им очакват да е - достатъчно тежък, но все така мелодичен, богато развит и с достатъчно материал за ровене месеци наред и не на последно място - достатъчно идеен и свеж както откъм музика, така и откъм текстове. 

'A View From The Top Of The World' убедително доказва, че дори след многогодишна история и 14 албума зад гърба си, DREAM THEATER все още имат какво да кажат и не лежат сам на старите си лаври. Което може само да ни радва."
 
DREAM THEATER ще свирят на 30 май в Зала 1 на НДК със специален гост ДЕВИН ТАУНСЪНД.
 
ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО РЕВЮ
Източник: RadioTangra.com