Фестивалът на БОНЗИ за барабани - Sofia Drum Fest се завръща тази неделя!

13 Май 2022
news page

Организираният от БОЯН ГЕОРГИЕВ-БОНЗИ фестивал на барабаните ще бъде тази неделя, 15 май, в Grindhouse Skateboard Club в София.  

Sofia Drum Fest се завръща след две години принудителна пауза, заради пандемията.

За първи път ще има двама международни участници в лицето на барабанистите на NILE и SEPTIC FLESH - ДЖОРДЖ КОЛИАС и КЕРИМ ЛЕЧНЪР.


Преди тях на сцената ще се качат самият БОНЗИ (ODD CREW), МАРТИН ПРОФИРОВ (P.I.F., REWIND, СИЛУЕТ), НЕНЧО СТЕФАНОВ “NinYo”(ТОМА, ТОРНАДО) и МИХАЕЛА НАЙДЕНОВА (KHANЪ, EMBER & DUST).
 
В Grindhouse ще има две сцени - една на открито и една на закрито.

Вратите ще отворят в 15:00 и веднага ще започне signing session и всеки желаещ ще може да се докосне до ДЖОРДЖ КОЛИАС и КЕРИМ ЛЕЧНЪР, както и до всички други участници на фестивала, който ще започне час по-късно, точно в 16:00.

Всичко ще приключи в 22:00, за да няма възрастови ограничения, като деца под 10 години ще влизат безплатно!
 
Билети можете да намерите в мрежата на EpayGo и на касите на EasyPay.
 
Освен специалния signing session, тази година ще има и специални награди подсигурени от една от най-проспериращите марки за чинели - Meinl, като желаещите да ги спечелят могат да го направят по две направления. Или да споделят визията на фестивала в социалните мрежи и да споменат фейсбук страницата или инстаграм профила на Sofia Drum Fest, или да си носят практис пад и палки и да се включат в своеобразния drum-off, който ще се проведе по време на фестивала.
 
Източник: RadioTangra.com