IRON MAIDEN поемат разходите по лечението и операциите на ПОЛ ДИАНО

21 Юни 2022
news page

IRON MAIDEN ще поемат разходите по предстоящото лечение и възстановяването на ПОЛ ДИАНО.

Бившият певец на легендарната британска група в момента е в Хърватия и очаква да бъде подложен на три големи хирургически операции на колената през юли.

Новината, че MAIDEN ще се погрижат финансово за ПОЛ бе разпространена от него Кастро Перджони - собственик на лондонския пъб Cart & Horses, в който групата прави концертния си дебют през 1976. Той е добре познат сред феновете на бандата и в последно време успя да събере няколко хиляди долара с кампании в помощ на постоянно съпътствания през последните години от здравословни проблеми ДИАНО.
 
Миналия месец певецът за кратко се срещна с басиста СТИЙВ ХАРИС за първи път на живо от 30 години насам преди концерта на IRON MAIDEN в хърватската столица Загреб - вижте видеото долу. 

Трите операции на колената на ДИАНО ще бъдат осъществени в рамките на два дни, след което се очаква дълъг период на възстановяване в болница, както и физиотерапия. При добро развитие на нещата - вокалистът ще може да ходи към края на тази 2022, но лекарите не изключват и ситуацията да се обърка и са се стигне до ампутация.
 
 
Източник: blabbermouth.net