Барабанистът на DEF LEPPARD жертва на нападение - 19-годшният агресор мълчи

17 Март 2023
news page

РИК АЛЪН е получил нараняване на главата след брутално нападение от 19-годишен младеж в понеделник (вижте видеорепортажа долу).

Барабанистът на DEF LEPPARD били излязъл да изпуши една цигара пред хотела във Форт Лодърдейл Флорида, където групата била настанена по повод съвместния концерт в града с MÖTLEY CRÜE предишната вечер.

Непознато момче внезапно се затичало с всички сили към АЛЪН и го блъснало в гръб, вследствие на което 59-годишният музикант паднал и си ударил силно главата в земята. 

Нападателят, който според свидетели на инцидента бил силно интоксикиран, повалил и жена, притекла се на помощ на пострадалия, продължил да я удря на земята, след което яростно хвърлил стол към прозореца на хотелския ресторант.

Младежът бил задържан от служители на охраната на хотела, които го предали на пристигналите по сигнал полицаи.
 
19-годишният Макс Харли (на снимката) от Охайо бил освободен от Окръжния затвор на следващата сутрин след гаранция.

От видеото долу се вижда, че той запазва мълчание пред посрещналите го на входа репортери на местните медии. Не отговаря и на въпроса: 'Фен ли си на DEF LEPPARD?"
 
РИК АЛЪН, който загуби лявата си ръка при автомобилна катастрофа още през 1984, е дал показания под клетва пред полицията и ще повдигне обвинения на своя нападател.
 
 
Източник: blabbermouth.net