БЛЕКИ ЛОУЛЕС разказва за заболяването си - турнето на W.A.S.P. продължава

19 Април 2023
news page

Емблематичният  предводител на W.A.S.P. - БЛЕКИ ЛОУЛЕС публикува в официалния сайт на групата дълго писмо, в което разкрива подробности за физическите си проблеми, поради които всяка вечер от европейското турне той излиза на сцената с огромни болки. 

"За много от вас, независимо дали сте на живо на наше шоу или гледате в YouTube, вече е станало ясно, че нещо не е наред с мен физически. Опитах всичко, за да скрия проблема си, но по време на концертите има моменти, в които болката е просто нетърпима и се оказа невъзможно да се преструвам." - пише БЛЕКИ.
 
Той обяснява, че състоянието му се дължи на дискова херния в долната част на гръбнака. Причината за нея бил инцидент отпреди повече от десет години, когато вокалистът бил счупил крака си, след като камион го затиснал към тухлена стена.
 
"Коренчетата на нервите, прикачени към гръбначния ми стълб за изключително силно възпалени. Всичко това причинява болка, която не можете да си представите."
 
БЛЕКИ подчертава, че лекарите му били предписали почивка за пълно възстановяване, но той бил твърдо решен да продължи турнето за 40 години  W.A.S.P.

Групата трябва да свири в София на 18 май.
 
Прочетете цялото писмо на ЛОУЛЕС на английски.
Източник: loudersound.com