Носете си фотоапаратите на 20 Years Nuclear Blast Fest

26 Септември 2007
news page

Днес, точно седмица преди края на играта на Тангра Мега Рок и Holsten, благодарение на която един от вас ще посети на наши разноски фестивала 20 Years Nuclear Blast на 27 октомври в Щутгарт и ще гледа на живо Dimmu Borgir, Edguy, Kataklysm, Subway to Sally и Blind Guardian, бе постигнато споразумение с Nuclear Blast на едноименния фестивал в София на 3 ноември в Зимния дворец на спорта да бъдат допускани любителски фотоапарати.

Всъщност, снимането по време на концерта на Amorphis, Edguy, Benediction, Agathodaimon, The Revenge Project и Overdawn няма да бъде просто позволено, а направо задължително - поне за тези, които желаят да увековечат спомените си от това събитие. Умишлено казваме "събитие", а не "свирня" или нещо от сорта, тъй като през цялото време - от 15:00 ч. в съботния ден, когато ще се отворят вратите на залата, до късните часове на нощта на 3 срещу 4 ноември - във фоайето на Зимния дворец ще бъдат устроени всевъзможни рок, метъл, рицарски и други забавления...

...но за това ще стане дума след някой и друг ден. Междувременно, напомняме на закупилите билети за 20 Years Nuclear Blast Festival в София да изпратят серийния номер от "ценната хартийка" на кратък номер 1780 с текст "TANGRA номера на билета" (SMS-ът е с цена само 30 ст.), за да се включат в играта на Тангра Мега Рок и Holsten, да се разходят до Германия и не само да видят, но и да се запознаят с любимците си. Крайният срок за изпращена на SMS-и е 3 октомври, а тегленето на печелившия ще се извърши на 6 октомври от 16:00 ч. пряко по Tangra.tv.

Източник: RadioTangra.com