СЪОБЩЕНИЕ от ПРОГРАМНИЯ ДИРЕКТОР!

20 Март 2006
news page

Да започнем с това - всички ние муцуните от отбора ТАНГРА МЕГА РОК сме доста развълнувани от реакциите на Тангра феновете по целия свят..да, целия свят..

Защото много от вас всъщност вече не живеят в рамките на БГ. Това между другото е доста показателно, за това, как се развива животът в България (набързо направихме ново преброяване в нашите редици и се оказа, че много и от нашия отбор вече не са в София!)

Е, това поне ще ни помогне да имаме кореспонденти по целия свят - Насето е в Лондон, Дикси в Лас Вегас, Кирил Русев в Германия...и тн.)

Но сега говорим за ФЕНОВЕТЕ. Защото е ясно, че другите радиостанции (strashno mnogo sa v BG, no vse ednakvi, da mu eba maikata). Чудесно е, че всъщност ви има и, че сте живи. И сте много :-)

Често си мислехме, че ние сме просто идиоти, които надценяваме ФЕНОВЕТЕ, защото нали в Бе Ге всичко е преходно...??!!!

Тоест, когато затваряхме (буквално) Тангра на 96.7, кроях, че НЯКОГА ще се върнем...back with a vengeance и така нататък. Напоследък обаче криволичех в лабиринта на мисли, че "завръщането" няма да направи впечатление на никого, защото нали "стойностите" тук вече са променени..вече не говорим за свобода!!! а говорим например за... за най-новия мобилен апарат....

Плюс това, ето сега ще ви издам една тайна - всички ние, които правим Тангра винаги сме вярвали, че когато правим дори и просто една добра радио станция, която е РОК...просто едно шибано радио...ето това е нашият скромен начин да превърнем мястото, в което живеем в малко по-добро.

Факт е и това, че проектът ТАНГРА МЕГА РОК ни отне цели 3 години, обаче... Не искахме да го правим cheap, vulnerable и така нататък. Искахме да е супер професионално и то вече е такова.

Ние сме Тангра Мега Рок - Вие сте Тангра Мега Рок. И да го духат селяните...този път ще им разкажем играта....

N.B. Нещото, което всъщност ме накара да пусна това съобщение е следното - всички парчета, които сте ПОЖЕЛАЛИ в графа E-mail requets -- ще си ги получите...Считано от 3-ти април...Все пак тогава е истинското начало. Тръгнахме 2 седмици преди това, за да пробваме как ще бъде.. и когато усетите пролука в крепостната стена..просто дайте бърз message на office@radiotangra.com и ние ще затворим дупката.

Защото в ядрото на идеята - ние и вие сме ЗАЕДНО. Войната срещу лайната я водим заедно (по-добре, отколкото поотделно)!

Васил Върбанов


Източник: radiotangra.com