НИЕ СЕ ВКЛЮЧИХМЕ - ВКЛЮЧИ СЕ И ТИ!

23 Ноември 2009
news page

Да си върнем метълския знак!

Всичко тръгна от Дий Снайдър от TWISTED SISTER, който пое на война срещу неправомерната употреба на МЕТЪЛСКИЯ ЗНАК!

Легендарният метъл музикант започна яростната кампания още в края на лятото, когато пусна специален уебсайт - ДА СИ ВЪРНЕМ РОГАТА ОБРАТНО - Takebackthehorns.com.

Миналата седмица ДИЙ даде нов старт на акцията, като изпрати официално писмо до всички големи рок и метъл медии по света. Ние го получихме и незабавно се свързахме със самия ДИЙ СНАЙДЪР още в петък. (прочети & чуй интервюто)

DEE SNIDER

"Растящата употреба и злоупотреба на знака с метъл рогата е обида за истинските фенове на музиката, която този знак представлява. Идеята на метъл рогата никога не е била да се правят от хора от хип-хоп, кънтри или поп общностите. Водихме дълга и тежка борба, за да наложим своята музика. Те нямат право да използват нашия знак!!!" - казва ДИЙ СНАЙДЪР.

И ето сега, само няколко дни след нашия разговор, радио Тангра Мега Рок с удоволствие се включваме в неговата благородна битка. Не само ще излъчваме усилено подходящата музика, но и в случай, че попаднете на снимка като тази долу (благодарим на Даниела Диманова), веднага ни я изпратете на studio@radiotangra.com. Ще я включим в специалната ГАЛЕРИЯ НА СМЕХА! 

ЕЕЕЕХ

Източник: radiotangra.com