CANCER BATS на лов за BEASTIE BOYS

29 Април 2010
news page

Модерната канадска банда, която атакува днес Мега Рок класацията TUBORG TOP 40 с най-новия си кавър по Beastie Boys, всъщност се е осмелила да посегне на супер парчето 'Sabotage', поради един сън на вокалиста Лиъм Кормиър.

В него, както твърди той, CANCER BATS свирели на някакъв фестивал и докато радвали публиката, отстрани на сцената стоял техният добър приятел - Кийт Бъкли - вокалист на Every Time I Die.

"В момента, в който засвирихме 'Sabotage', Кийт направо пощуря, публиката също." - завършва разказа за съня си, фронтменът на CANCER BATS.

Кавърът на 'Sabotage' е последното парче в новия, трети албум на бандата от Торонто - 'Bears, Mayors, Scraps & Bones', излязъл на 13 април. Това е и едно от новите парчета в Мега Рок класацията TUBORG TOP 40 - ето всичките:

CANCER BATS - Sabotage
OZZY OSBOURNE - Let Me Hear You Scream
BLUBA LU - The One RMX
BABYFACE CLAN - E_misery

ГЛАСУВАЙ ТУК 

В момента, CANCER BATS довършват европейското си турне - тази вечер са във Виена, а последният концерт е утре (петък) в Базел, Швейцария. След това започва американската им обиколка.

Във видеото на 'Sabotage', бандата е принудена от своя мениджър да се впусне в луда гонитба по улиците на самите Beastie Boys (или на хора, приличащи на тях), за да ги включи в клипа... ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!

Източник: chartattack.com