ДЖОНИ РОТЪН заплашва със съд ДАНИ БОЙЛ за сериала му за SEX PISTOLS

27 Април 2021
news page
Както съобщихме още в началото на годината, ДАНИ БОЙЛ прави сериал за историята на SEX PISTOLS по автобиографията на китариста СТИЙВ ДЖОУНС - 'Lonely Boy: Tales From a Sex Pistol'.
 
Режисьорът на 'Трейнспотинг' и 'Беднякът милионер' не само режисира шестте епизода, но е и изпълнителен продуцент на сериала, чието заглавие е 'PISTOL'.
 
Сега обаче се намеси и певецът на SEX PISTOLS - ДЖОНИ ЛАЙДЪН, който пред The Sunday Times определи целия проект за “неуважителна тъпотия” и дори заплаши БОЙЛ със съд и се обръща директно към него в изданието:
 
Извинявай много, обаче, какво си мислеше? Че можеш просто така да минеш през мен? Това няма да се случи. Не и без огромен бой. Аз съм ДЖОНИ и когато се намесиш в моя бизнес, ще получиш неговата горчива страна. Това е позор.”
 
Представител на филма коментира пред The Sunday Times, че ДАНИ БОЙЛ се е свързал с мениджърската компания на ЛАЙДЪН по повод предстоящия филм, но в крайна сметка “директният контакт е бил отказан.
 
Все още не е ясно кога 'PISTOL' ще излезе на екран. 
 
В ролята на ЛАЙДЪН е АНСЪН БУУН, като СТИЙВ ДЖОУНС ще видим ТОБИ УОЛЪС, познат ни от 'The Society' на Netflix, звездата от 'Игра на тронове' - МЕЙСИ УИЛЯМС ще играе ДЖОРДАН - енигматичната английска манекенка, превърнала се в "Лицето на пънка."
Източник: loudersound.com