Употреби и Злоупотреби с МЕТЪЛСКИЯ ЗНАК - вашите снимки

29 Януари 2015
news page

След като във вторник възобновихме нашата благородна акция 'ДА СИ ВЪРНЕМ МЕТЪЛСКИЯ ЗНАК', започнахаме да получаваме първите ваши снимки.

Този път ги разделихме в две отделни галерии - УПОТРЕБА и ЗЛОУПОТРЕБИ.
 
Ще ги обогатявяме непрекъснато - изпратете ни на office@radiotangra.com снимки с показателни примери.

Това е една акция, която започнахме на местна почва в България още през есента на 2009, но сега очевидно се налага да я възродим.

Метълският знак - ръката, която прави рога, все повече и безобразно се използва от фигури - граждани и селяни, които не само нямат нищо общо със символиката му, но и дори не знаят, какво означава!

Ето я предишната галерия.

Ще качваме не само фотоси със злоупотреби, но и с весели употреби на метълския знак. Това е причината и за две нови галерии.Припомняме, че кампанията бе създадена преди 5 години от вокалиста на TWISTED SISTER - ДИИ СНАЙДЪР, който пусна специалния уебсайт - ДА СИ ВЪРНЕМ РОГАТА ОБРАТНО - Takebackthehorns.com.

"Растящата употреба и злоупотреба на знака с метъл рогата е обида за истинските фенове на музиката, която този знак представлява. Идеята на метъл рогата никога не е била да се правят от хора от хип-хоп, кънтри или поп общностите. Водихме дълга и тежка борба, за да наложим своята музика. Те нямат право да използват нашия знак!!!" - изрази своя гняв ДИЙ, който товя лято идва с групата в Каварна.

С пълно съзнание за смешната страна във всичко това, Takebackthehorns.com се посвещава не само на идеята да огласи проблема с това, че една от запазените марки на хеви метъл културата се използва под път и над път, но и информира и образова за зараждането и правилната употреба на ‘рогата’, което според ДИЙ щяло да обедини и заздрави световните метъл редици!

ИНТЕРВЮ С ДИЙ по ТАНГРА МЕГА РОК 

Нека не позволяваме да обезценят нашите ценности!

Очакваме вашите снимки на office@radiotangra.com.

Източник: www.RadioTangra.com