Певицата на GARBAGE с блестяща обвинителна реч към КАНИЕ УЕСТ

11 Февруари 2015
news page

ШЪРЛИ МЕНСЪН е поредният музикант, който скочи в защита на БЕК и отправи остри обвинения срещу КАНИЕ УЕСТ, който се опита да отклони вниманието към себе си, като излезе под прожекторите докато БЕК изказваше благодарности за наградата 'Грами' за 'Албум на годината'.

Както ви съобщихме, Уест, който е носител на 21 награди, сподели на пресконференция след церемонията, че БЕК не е истински артист и е трябвало да даде статуетката на Бейонсе, която истински я заслужавала. Точно това искал да каже и когато се качил на сцената, за да измести БЕК от микрофона, но се отказал в последния момент. Уест подчерта в своето изявление, че БЕК трябвало да "уважава творците" и точно заради това е трябвало да даде наградата на певицата.

Раздразнен от това, ПОЛ СТЕНЛИ от KISS написа във Facebook: “Бек трябваше да му тегли един шут право в камбаните и да му каже "разкарай се от сцената ми!"” - ВИЖ.

Самият БЕК се отнесе великодушно и подчерта, че Уест е имал право да бъде на сцената, както и всеки друг, а освен всичко бил гений.

ШЪРЛИ МЕНСЪН, обаче, даде израз на своята ярост с блестящ обвинителен текст:

Скъпи Кание Уест, именно ТИ си този, който демонстрира неуважение към творците. Нещо повече, ти се отнесе с неуважение към собствения си забележителен талант и, което е по-жалко, не уважаваш дарбата, упорития труд и постоянството на другите творци, с грубиянското си и дивашко поведения към този завършен и скромен артист БЕК.

Ти се изложи като дребен, второстепенен и разглезен човечец, като се опита да принизиш постигнатото от един страхотен талант за сметка на друг. Подигра се с всички музиканти по света и с всички жанрове, в това число и със самия себе си. Опитай се да пораснеш и спри да разхвърляш играчките си наоколо. Изложи се като пълен тъпак.”



 

Източник: jam.canoe.ca