Осквернилият гроба на ДАЙМБЕГ публично се извини - получил смъртни заплахи

02 Март 2015
news page

Отворкото, който оскверни гроба на гиганта ДАЙМБЕГ ДАРЕЛ (виж), поднесе публично извиненията си на планетата. След цунами от възмущение в целия свят, бившият певец на групата от щата Индиана nuclear hellfrost публикува следния текст:

"Аз съм Рийс Ебър, човекът, който като пълен глупак извърши най-тъпото криминално деяние в живота си… Откъде да започна… Днес станах известен по възможно най-лошия начин. Аз и приятелите ми получихме смъртни заплахи и отнесохме много псувни само за един ден. Единственото, което мога да кажа е, че дълбоко съжалявам. Действията ми бяха ужасно глупави и лишени от всякакъв смисъл. Нямаше НИКАКВА причина да направя това, което направих. Бях сам и никой не ми е помагал.

"Приятелите ми вече си бяха тръгнали и аз трябваше да съм с тях, но вместо това останах, за да сложа тъпото листче с обидния надпис за човека-идол за толкова много хора. Направих си тъпа шегичка, без да си давам сметка за последствията. Не съм издълбавал обидата на гроба - беше просто листче и не съм откраднал нищо. Не се надявам да получа прошка, нито търся симпатия, просто се опитвам да поднеса извинения към хората, които нараних и обидих с тази глупава постъпка."

И така нататък, дрън-дрън-дрън. Ако имате време за губене - прочетете текста докрая в английската версия на сайта ни.
 
Този, който сам се нарича тъпак, много се извинява на ВИНИ ПОЛ и цялото семейство и подчертава, че е осъзнал, че не всички шеги на света са смешни, а неговата е точно от тях...  



 

Източник: lambgoat.com