2 CELLOS с официално афтърпарти в РОК БАР 'БЕЗИСТЕНЪ' в Пловдив

26 Август 2015
news page

Септември неумолимо приближава. Тогава са и четирите големи музикални приключения на радио ТАНГРА МЕГА РОК в Античния театър в Пловдив (виж най-долу).

Нашите съучастниците от пловдивската сцена организират off-програма на Sounds of The Ages 2015 - ето и още подробности за тези така наречени "преди" и "след" лудории.

След като ви съобщихме за събитията около историческия концерт на OPETH с Оркестър, ето и информацията за първия концерт.

Сензационните 2 CELLOS са първите, които ще се качат на вековната сцена в Античния театър. Шоуто е на 12 септември, а преди и след това феновете ще могат да се радват на гостоприемството на Рок Бар Безистенъ.

Това е и нощта на Галериите и музеите, но в бара на Главната улица - срещу централната галерия, всичко ще е тематично свързано с 2 CELLOS. Можете да го посетите преди и след концерта - ще работи от 15:30 до 2:30 сутринта. 

Вече съобщихме за партитата около шоуто на OPETH в Рок Бар Download и в Петното - очаквайте подробности за подобните "идпълнения" от off-програмата на Sounds of The Ages 2015 в Пловдив и официалните партита преди и след концертите на APOCALYPTICA и MACACO.

Междувременно, билетите за 2 CELLOS се продават с невероятна скорост - последните ще откриете в Eventim.bg - ЕТО ТУК. Концертът се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК и е част от поредицата ни в Античния театър в самия край на лятото:

12 септември - 2 CELLOS;
18 септември - APOCALYPTICA;
19 септември - OPETH с оркестър;
20 септември - MACACO и Уикеда.
 
Пловдив - Европейска столица на културата 2019!
 
 
Източник: RadioTangra.com