ТАНГРА МЕГА РОК официално навърши 10 години - ТЪРЖЕСТВАТА започнаха

21 Март 2016
news page

Със скромно тържество вчера отбелязахме датата 20 март.  

Преди 10 години на този ден - 20 март 2006 рестартирахме идеята РОК РАДИО ТАНГРА - ето и спомен за думите на програмния (ударение върху А) директор в онзи исторически момент. 

На 20 март започна един пробен двуседмичен период на нашите излъчвания (запис от първата емисия ще чуете най-долу), а истинското ново начало бе дадено на 3 април 2006, когато започнаха и всички предавания. 

С други думи, през всичките тези две седмици имаме поводи да празнуваме....

Но този хубав рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК е повод не само за хубави спомени, но и за ИСТИНСКИ ЕКШЪН в настоящия момент и то на много нива:

1. КОНЦЕРТИ - всички, които радиото организира през 2016 ще бъдат белязани от празника - още AMORPHIS и TEXTURES на 2 април, след това КРИС КОРНЕЛ на 10 май, предстоящите септемврийски приключения в Античния театър в Пловдив и много други; 

2. ТЕХНОЛОГИИ - още тази седмица ще пуснем нашата ТМР апликация за Android, а скоро и такава за iPhone;

3. НОВИ ПРЕДАВАНИЯ - вече станахте свидетели на завръщанета на 'МОТЕЛ ХЕНТАЙ' на НАСО РУСКОВ, а този петък ще избухне и 'КАКВИ ВРЕМЕНА' на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ, а предстоят и още програмни изненади.

4. АКЦИИ - КОКО СТОЙНОВ и ВАСИЛ ВЪРБАНОВ успяха да съберат близо 1700 лв за детската фондация на името на 'ЦВЕТАН ЦАНОВ' - скоро отново...  

5. СУВЕНИРИ - ще има, ще има...

И това не е всичко - екипът на радиото и приятели не стоят със скръстени ръце... Наздраве! 

 
Източник: RadioTangra.com