Радио ТАНГРА МЕГА РОК дари събраните пари на ДЕТСКАТА ФОНДАЦИЯ

25 Март 2016
news page

Днес на светлия празник БЛАГОВЕЩЕНИЕ, радио ТАНГРА МЕГА РОК внесе парите от акцията за намаляване на насилието сред децата.

1699 лв и 30 стотинки събрахме в трите вечери, в които водещите на популярното радиошоу 'ДЖИТБОЛ' - ВАСИЛ ВЪРБАНОВ и КОКО СТОЙНОВ работеха вечер като келнери в ресторант 'ТРИКРАКОТО ПИЛЕ'

Към всички бакшиши изкарани от двамата новоизлюпени сервитьори, собственикът на кръчмата - ИВО 'ПИЛЕТО' РАДЕВ добави 10% от оборота, за да подкрепи дарителската инициатива, а радиото участва и с 10 % от всички продадени на място сувенири. 

Този следобед, парите бяха дарени в банковата сметка на фондация 'ЦВЕТАН ЦАНОВ'.

"Благодарим горещо на всички, които дойдоха и подкрепиха каузата. Имаше не само наши стари приятели и фенове, но и слушатели на радиото, с които имахме удоволствието да се срещнем за първи път лично. Като нищо може скоро пак да поработим като сервитьори." - не скриха удоволствието си ВЪРБАНОВ и СТОЙНОВ



Фондация 'ЦВЕТАН ЦАНОВ' е създадена в името на 12-годишния ЦВЕТАН, убит по жесток начин от младеж на 16 г. на 23 август 2011. Родителите на ЦВЕТАН я основават с цел предотвратяване на подобни трагедии и подпомагане на  намаляването на агресията и насилието между децата в България. 
 
Повече информация за фондацията може да намерите на нейния сайт – www.tzvetantzanov.com. 
 

 

Източник: RadioTangra.com