FAITH NO MORE подкрепиха акцията ни за почистване на връх 'МУСАЛА'

26 Юли 2016
news page

Тази събота, на 30 юли е акцията за почистване на 'МУСАЛА' от строителни отпадъци, която се организирана от радио ТАНГРА МЕГА РОК  и ИЯИЯЕ-БАН и множество партньори, обединени в общата кауза „За чиста и защитена Рила“ .

Тя ще бъде ознаменувана и с безпрецедентен концерт на ODD CREW и D2 на самия връх.

Тази сутрин, акцията получи подкрепата и на FAITH NO MORE, след като басистът на световноизвестната американска група, БИЛИ ГУЛД публикува във Facebook линк към новината ни на английски за многобройните последователи на групата по целия свят и добави текст: 

"Настъпи моментът да насоча съвсем заслужено вниманието ви към моите приятели в България от радио Тангра Мега Рок, които отбелязват 10-ия си рожден ден като 100% независима музикална медия в България.

За да го отпразнуват, този уикенд, те се събират на върха на една от най-високите точки в Европа с надеждата да накарат хората да се замислят за уважението, което дължим на природата. Ако можех да бъда в България, щях да се кача с тях...
!"

Всички подробности за АКЦИЯТА и КОНЦЕРТА ще откриете ТУК.

Основните партньори на радио ТАНГРА МЕГА РОК в проекта са: 

- ИЯИЯЕ-БАН; 
- НИМХ-БАН,  
- Дирекция „Национален парк Рила“, Министерството на околната среда и водите;
- „Софийска вода“’ АД
Бороспорт АД, Боровец
- Българската национална телевизия.

Без тях, тази амбициозна идея би била невъзможна!

ВАЖНО:

В нашия екип има 5-ма души с официален атестат за 'ПЛАНИСКИ СПАСИТЕЛ'. Всеки от нас има и ПЛАНИНСКА ЗАСТРАХОВКА, която е препоръчителна за всеки в планината. 

Специално за акцията, успяхме да договорим преференциални условия с дългогодишния партньор на радиото - 'БРОКЕР ИНС':

ПЛАНИНСКА ЗАСТРАХОВКА САМО ЗА 3,20 лв НА ЧОВЕК ЗА УЧАСТНИЦИТЕ В ПОЧИСТВАНЕТО НА ВРЪХ 'МУСАЛА'.

За всички участници и посетители на събитието, застрахователен брокер 'Брокер Инс' ООД съвместно с ЗК 'Лев Инс' АД и със съдействието на онлайн платформата www.24ins.bg, ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАТ сключване на специално разработената Планинска Застраховка с разширение Транспорт с Хеликоптер

Застраховката включва спасителни и медицински разноски в случай на злополука в планината със застрахователна сума 1000 лева и транспортиране с въздушен или наземен транспорт "Активна Грижа" със застрахователна сума 10000 лева.

 ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ЦЕНА за всеки участник/посетител - 3,20 лева на човек за 1 ден.

КЪМ ЗАСТРАХОВКАТА...

Източник: RadioTangra.com