SURMATA HARRY

27 January 2023
news page

СЪРМАТА ХАРИ най-после стигна до своя дебютен албум. Произведението на СЪРМАТА ХАРИ & COPTOR MIX ще бъде представено на живо в събота вечер, 28 януари, в столичния клуб Live&Loud

Ден преди това главният герой влиза в студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК, придружен от красиво черно куче-лабрадор (Бинго Стар) и попада във водовъртежа на дветското шоу "ДЖИТБОЛ", където внезапно започват да го обливат горещи вълни.

Познаваме ЦВЕТОМИР ИГНАТОВ (името му по лична карта) от години, но дори и ние научаваме и някои нови неща от тази напълно импровизирана словесна радиопрестрелка.

Той говори най-откровено за живота си, творческия процес, споделя гнусен спомен от казармата, но също и за бразилския сериал "Робинята Изаура"

Подкокоросан от водещите, СЪРМАТА ХАРИ се оказва склонен да изпие едно малко, но само в името на още по-колоритното преживяване. Подчертава и качествата на другите музиканти в COPTOR MIX, отдава се на размисли за смисъла на публиката и дава къса, но живописна характеристика на днешната атмосфера в родния му Ловеч.     

Той неизбежно благодари на Национален фонд "Култура", с чиято подкрепа албумът излиза на бял свят.

В разговора звучат и песни от него... 

едно интервю на Васил Върбанов, Никола Стойнов и Камен Алипиев-Кедъра

СЛУШАЙТЕ ТУК

Source: RadioTangra.com

Tangra Top 40

 • 1top40 #1Dark Matter
  PEARL JAM
 • 2Dyavol Mraz
  FYELD
 • 3Schwerer Fehler
  KOTTARASHKY & THE PREACHERS
 • 4Това не е тъжна песен
  ХОРИЗОНТ
 • 5The Walk
  LAVASONIC

Gig guide

27
Jul
Sofia Metal Fest 2024 Арена София
11
Sep
TINARIWEN Зала 3 на НДК
16
Sep
DIABLO SWING ORCHESTRA Клуб *MIXTAPE 5*, София
14
Oct
SOEN Клуб 'Joy Station', София