DJ's

Васил Върбанов

Васил Върбанов

ТАНГРА ТОП 40 е класация, която правите вие. Гласувайте за парчетата, които ви харесват.Това е начинът, по който ти пряко се намесваш в правенето на програмата на любимото ти РОК РАДИО. Защото, колкото по-нагоре е класирана една песен, толкова по-често ще звучи тя през цялата седмица по Тангра Мега Рок!
 

Андрей Владов от Лондон

Андрей Владов от Лондон

МЕГАЧАС! Директно от Лондон! Култовото предаване на БиБиСи се завръща. С всичко за сцената на Острова - новите групи, новата култура. Британския ъндърграунд във всичките му форми. Андрей Владов е най-стойностният политически журналист-българин днес! От 12 години в BBC - Лондон. Но това е друга тема. Слушайте рок историите от извора.
 

КЕДЪРА и КОКО 100

КЕДЪРА и КОКО 100

ДЖИТБОЛ! Сега ТМР иска да ОПУЛИШ широко очи.!!! Идеята на това шоу не е просто ДА ИМ ЕБА МАЙКАТА... Ще влезем в схемата : "Очаквай Неочакваното!" Самата дума "Джитбол" (поясняваме, в случай че си калъф) е метафора, на супер махленски рокенрол спорт. Но в същото време, тук осъществяваме завръщането на една легенда.
 

Мони Панчев (oldies)

Мони Панчев (oldies)

Rockenroll! Това е 20-ти век! 2 часа с историята на любимата ни музика. Казано най-просто!!!!!! Корените... развитието... разклонението... духа на епохата.... Нещо много повече от "Рок в минало време" и "Махалото" взети заедно. Мони Панчев в стихията си...
 

Александър Бояджиев

Александър Бояджиев

Panic Attack! Това е 2 часова Хардкор-Пънк-Ска еуфория. Сашо е основна фигура в българското хардкор/пънк движение и вокалист на Last Hope. Лидер на промоутърската фирма Re-Act, която стои зад концертите в България на Agnostic Front, Murphy’s Law, Madball, Sick Of It All и др. Не пуши - не яде месо! Тича в парка, като луд, всеки ден по 3 пъти! В шоуто говори умишлено по-бавно, за да го разберете...
 

Васко Райков

Васко Райков

Насо Русков

Насо Русков

Ия Бойчева и Ал Обретенов

Ия Бойчева и Ал Обретенов

Mr. Live

Mr. Live

Tangra Mega Live е двучасова програма с уникални концертни изпълнения на най-големите и най-силните в световния рок, излъчвана всяка събота от 22:00 ч. до полунощ с повторения в неделя от 14:00 до 16:00 ч. и в понеделник от 0:00 до 2:00 ч.
 

МА-ШИ-НА-ТА!

МА-ШИ-НА-ТА!

Когато Ударният Отряд на ТАНГРА МЕГА РОК мине временно под земята, за да крои планове за следващите си наказателни акции, на преден план пускаме МАШИНАТА. Тя изглежда фантастично! Изглежда лъскаво и много скъпо. Вдъхва доверие....Но ние не спим... винаги имаме едно наум. Ясно е, че машината дебне МОМЕНТА и ще ни прецака. Да видим....
 

Велислав Стоянов

Велислав Стоянов

'BRAZZ JAMBOREE' се излъчва всеки четвъртък и има множество повторения.

"Отдавна мечтая за предаване по радиото, което да представя забавната страна на джаза. Все пак говорим за музика, в основата на която е супер купонът." - предупреждава ВИЛИ.

 Той е добре познат, не само с участието си в УИКЕДА и ХИПОДИЛ, но и като създател на ИНФИНИТИ , на фестивала Brazzobrazzie и още множество БРАС проекти*. Свири и със SENTIMENTAL SWINGERS, V.S.O.P, DIRTY PURCHASE и пак с УИКЕДА.

Д-р Стифенщайн

Д-р Стифенщайн

Tangra Top 40

 • 1top40 #1Dark Matter
  PEARL JAM
 • 2The Algorithm
  PUSCIFER
 • 3Dyavol Mraz
  FYELD
 • 4Rumen (да живей)
  ALIENS IN SEARCH OF SPACE NAR
 • 5Това не е тъжна песен
  ХОРИЗОНТ

Gig guide

25
Jul
HILLS OF ROCK 2024 Гребна база, Пловдив
26
Jul
HILLS OF ROCK 2024 Гребна база, Пловдив
27
Jul
Sofia Metal Fest 2024 Арена София
27
Jul
HILLS OF ROCK 2024 Гребна база, Пловдив
27
Jul
BEHEMOTH Колодрума, София