Radio TANGRA MEGA ROCK is searching for a GIRL DJ

12 February 2015
news page

Неотдавна, радио ТАНГРА МЕГА РОК започна да издирва МАЦКАТА, която ще води новото ни шоу! Получихме над 100 кандидатури (!!!) и поради колосалния им брой, едва ли ще успеем да се видим с всички лично.

На снимките, дамите изглеждат страхотно, мотивацията им също ни харесва. Но сега имаме нужда от техните гласове и ги помолихме да ни изпратят запис, в който казват следните думи:

"Предупреждаваме ви, че концертът на PANTERA в Перник се мести в село Мурсалево, поради слаби предварителни продажби в миньорския град. Цените на билетите остават приемливи, съобщават от културното ведомство."

P.S. текстът не е подигравателен, но е композиран така, за да чуем как произнасят някои думи и ударения. 

По план, премиерата на шоуто трябва да бъде през втората половина на март, а посоката му - колела (велосипеди), тротоари, вятър в косите и изобщо - за живота в големия град, но и за бягствата от него...

ДАМАТА, която ще влезе в нашата банда, трябва да е на възраст над 21 години (горна граница няма), да може да чете и пише, да има приятен глас (без акцент) и да прави разлика поне между Faith No More и Florence and the Machine или между Контрол и Конкурент.   

Ако желаете да сте част от играта - изпратете ни до 17 февруари на адрес office@radiotangra.com:

- име и снимка;
- къс разказ за житието Ви до този момент - къде сте родени и кога, какво сте учили и защо, работите ли нещо...
- защо участвате в този конкурс...

На 18 февруари ще обявим имената на няколко дами, които влизат във финалната фаза. В нея, те ще участват на живо в импровизирани програми по радиото, като през целия период, слушателите също ще могат да гласуват за своите фаворитки.

Очакваме Ви...

Source: www.RadioTangra.com