HELLION STONE premieres new video featuring actress SYLVIA PETKOVA

04 February 2020
news page

След успешното съвместно турне с ODD CREW в края на миналата година, HELLION STONE отново се раздвижват.

Групата направи премиера на новото си видео - 'Еpilogue', главната роля в което изпълнява актрисата СИЛВИЯ ПЕТКОВА.

Клипът е правен от студио Brain Stock Footage House и ни показва как звездата от „Пътят на честта“ преминава през различни настроения, докато шофира сама през красива есенна местност. 

"Началните кадри са мрачни и меланхолични, но докато музиката прераства в обнадеждаващо крешчендо, в емоциите на героинята също се промъква надежда. Кадрите със СИЛВИЯ се редуват с такива на музикантите от бандата, които са в съвсем контрастна обстановка на приятелство и веселие. Клипът завършва позитивно, а актрисата се усмихва през сълзи." - четем в официалното представяне на видеото.

Текстът продължава под него:

 

Парчето 'Epilogue' е част от едноименния албум на HELLION STONE, но никога не е било свирено на живо. Музикантите му дават собствен живот чрез клипа преди излизането на новия им албум тази година. 

"Феновете на клубните и фестивалните изяви на петорката свързват творчеството ѝ по-скоро с твърдия рок и алтернативния метъл. 'Epilogue' е единствената акустична балада на бандата и новото видео е начин да я видим в по-лиричната светлина."

Освен нов албум, HELLION STONE планират клубни концерти през март в София и Пловдив, ново национално турне наесен и участия във фестивали, сред които Hills of Rock в Пловдив. 

Възможно е и поредно шоу пред английска публика, след като миналата година HELLION STONE делиха сцена с бившия певец на QUEENSRYCHE - ДЖЕФ ТЕЙТ в легендарния лондонски клуб The Underworld.

Source: RadioTangra.com

Tangra Top 40

 • 1top40 #1Dark Matter
  PEARL JAM
 • 2Dyavol Mraz
  FYELD
 • 3Schwerer Fehler
  KOTTARASHKY & THE PREACHERS
 • 4Това не е тъжна песен
  ХОРИЗОНТ
 • 5The Walk
  LAVASONIC

Gig guide

27
Jul
Sofia Metal Fest 2024 Арена София
11
Sep
TINARIWEN Зала 3 на НДК
16
Sep
DIABLO SWING ORCHESTRA Клуб *MIXTAPE 5*, София
14
Oct
SOEN Клуб 'Joy Station', София