Our NICK CAVE Idiot Prayer competition ends tomorrow at Midnight

25 October 2020
news page

Утре (понеделник) е последният ден, в който можете да се включите в нашата НИК КЕЙВ игра, която организираме съвместно със CinemaCity. 

В нея, ДВАМА от ВАС ще спечелят двойни билети за прожекцията на дългоочаквания концертен филм 'Idiot Prayer: Nick Cave Alone At Alexandra Palace'.

Тя е на 5 ноември -  едновременно със световнията премиера - в CINEMA CITY в мол 'София' на  бул. „Александър Стамболийски“ 101.

УСЛОВИЯТА на ИГРАТА са много семпли:

1. Харесайте нарочния пост в нашата FACEBOOK СТРАНИЦА;

2. Последвайте Cinema City Bulgaria и радио Тангра Мега Рок;

3. Тагнете приятел, с когото искате да гледате концерта.

Играта ще продължи до полунощ утре (26 октомври), а победителите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип измежду всички отговорили - още на следващия ден - 27 октомври и ще бъдат тагнати в коментар под гореспочения пост във Facebook.

Подробности за филма - под видеото на “Euthanasia”: 

 
 

НИК КЕЙВ седна зад рояла насред пандемията - на 19 юни тази година - в любимата му концертна зала в Лондон - Alexandra Palace.   

"Бяхме зобиколени от здравни инспектори, въоръжени с термометри и ролетки за мерене на разстоянието между хората от екипа.
 
И така сред маскирани оператори, изнервените техници и кофи с дезифенкциращ гел, създадохме нещо странно и много красиво." - споделя вълнението си легендарният музикант.
 
"Това е моята молитва в нищото - сам в Alexandra Palace - спомен от един странен и изпълнен с несигурност момент в историята. Надявам се да ви хареса."

БЪЛГАРСКАТА ПРЕМИЕРА на филма е на 5 ноември - в CINEMA CITY в мол 'София' на  бул. „Александър Стамболийски“ 101.
Source: RadioTangra.com