PANTERA set to play in Sofia on 26 May 2023

22 November 2022
news page

 Една от най-обсъжданите теми в музикалния свят през последните месеци е решението на ФИЛ АНСЕЛМО (вокали) и РЕКС БРАУН (бас) да направят турне под името PANTERA.

За заместници на покойните братя ДАЙМБЕГ и ВИНИ ПОЛ са ангажирани китаристът на BLACK LABEL SOCIETY - ЗАК УАЙЛД и барабанистът на ANTHRAX ЧАРЛИ БЕНАНТЕ.


Днес става ясно, че те ще минат и през София - концертът е на 26 май в Арена София, съобщиха тази сутрин Fest Team.

Предварителната продажба на билети ще започне утре, 23 ноември, в 10:00 сутринта - ексклузивно за членовете на Fest Club.

В специална подкатегория на сайта на Fest Team пък още днес в 10:00 стартира предварителната регистрация. При попълване на данните си, потребителите ще получат уникален код Fest Club ID, който ще получат броени минути преди началото на продажбите, с който ще могат първи да си купят от билетите от предварителната продажба, която започва в 10:00 в сряда. Активните членове на Fest Club няма нужда да се регистрират повторно. В петък - 25 ноември, отново в 10:00 сутринта, започва и масовата продажба с цени на билетите от 80 до 160 лв. в мрежата на Ticketstation. 
 
Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи. 
 
Source: festteam.bg