VANDENBERG set to play in Sofia on 27 September

08 May 2024
news page

 АДРИАН ВАНДЕНБЕРГ, който се включи в създаването на музиката на WHITESNAKE в края на 80-те, вече имаше чудесна кариера с групата си VANDENBERG

Тази есен българските фенове ще имат възможност да го видят на живо в София.

Концертът му е на 27 септември в парк център "Юнак" и се организира от Sofia Music Enterprises.

Очаква се ВАНДЕНБЕРГ да бъде придружен от вокалиста МАТС ЛЕВЕН (Ингви МалмстийнCandlemass и Trans-Siberian Orchestra) и басистаРанди ван дер Елсен и барабаниста Коен Херфст (EpicaDoro). 

В програмата на VANDENBERG са включени и някои от най-големите хитове на WHITESNAKE (в които Адриан така или иначе е замесен като съавтор).

Очаквайте в софийската вечер да прозвучат любимите 'Still Of The Night''Is This Love''Fool For Your Loving''Here I Go Again' и 'Sailing Ships'.

"Vandenberg съвсем не e носталгична група, която се опитва да пресъздаде това, което се случи преди толкова години назад", подчертава ВАНДЕНБЕРГ.

"Това е съвсем нова, динамична банда с име, което има наследство, и не мога да бъда по-щастлив от начина, по който се получи. Затова закопчайте коланите, защото Vandenberg идват при вас!"
 
Подгряваща група ще бъде DRAMALOVE от Италия - победителите на San Remo Rock 2023, а преди тях ще видим и нашите CALIBERTY

Билетите са в продажба в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“) и онлайн на https://sme.bilet.bg/ със следните цени:

- 60 лв. промо за първите 200 билета
- 70 лв. след изчерпване на промо билетите и до 31 август, включително.
- 80 лв.от 01 до 26 септември, вкл.
- 90 лв в деня на концерта
- 120 лв за VIP зоната, разполагаща със седящи места, отделни барове и вход
* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител
 
Source: sme.bg